Yritys

25 vuoden kokemuksella

25 vuoden kokemuksella!

Rakka Asunnot Oy:n tarina sai alkunsa siitä, kun pitkään rakennusalalla toimineet Timo, Hannu ja Samuli halusivat perustaa yhdessä uudenlaisen rakennusliikkeen. Syntyi Rakka Asunnot Oy – uskottava rakentamisen porukka, joka tunnetaan alaa uudistavasta otteesta ja vahvojen arvojen mukaisesta reilusta toiminnasta.

Pohjoiset juuremme ja ylpeys niistä näkyvät toiminnassamme nimestä lähtien. Rakka on kuin pala pohjoista luontoa. Se mielletään puhtauden ja kestävyyden perikuvaksi, joka kestää vuodenaikojen vaihtuvat ilmiöt ja kovimmatkin olosuhteet– samalla paikallaan pysyen ja pärjäten.

Tämä näkyy myös rakentamissamme kodeissa. Ne kestävät laatunsa ja tyylikkyytensä puolesta aikaa, ovat puurakenteisia ja tiloissa on panostettu viihtyisään avaruuteen.

Tyytyväiset asiakkaat ohjaavat toimintaamme. Teemme valintamme niin, että lopputuloksena syntyy laadukas ja kohtuuhintainen koti asiakkaallemme. Teemme kohteemme alusta loppuun, aina tontin hankinnasta suunnitteluun ja kotien rakentamiseen muuttovalmiiksi asti.

Me Rakka Asunnoilla rakennamme reiluja koteja pääkaupunkiseudulle. Reiluus, perinpohjaisuus ja pohjoinen lämpö näkyvät teoissamme. Lämpimästi tervetuloa mukavalle kotimatkalle!

Arvomme

Reiluus

Reiluus on suoruutta ja rehellisyyttä asiakkaita ja kumppaneita kohtaan. Asiakas saa mitä ostaa ja häntä palvellaan kaikissa prosessin vaiheissa. Asiakasviestintä, laadunvalvonta ja päivittäinen työmaiden johtaminen ovat Rakka Asunnot Oy:n toiminnan tärkeimpiä asioita.

Kannattavuus

Rakentamalla kannattavasti hyötyvät sekä asiakas, kumppanit, että me yrityksenä itse. Taloudellisesti kannattava liiketoiminta antaa turvallisen selkänojan arjen ahertamiseen. Kannattavuus tarkoittaa meille jatkuvuutta.

Perinpohjaisuus

Perinpohjaisuus tarkoittaa meille rakentamisen laatua ja asioiden varman päälle tekemistä. Emme halua tehdä asioita puolivalmiiksi, vaan huolehdimme kaikilta osapuolilta, että hoidamme hommat parhaalla mahdollisella osaamisella ja aina asiakkaan ääntä kuunnellen.

Henkilöstö

Ari Degerstedt

Myyntijohtaja

010 340 7020

ari.degerstedt@rakka.fi

Jukka Kabanow

Asiakkuuspäällikkö

050 477 5264

jukka.kabanow@rakka.fi

Anna Riekki

Asiakaspalveluvastaava

(Vanhempainvapaalla)

040 0423 798

anna.riekki@rakka.fi

Hannu Riekki
Hannu Riekki

Toimitusjohtaja

044 551 9930

hannu.riekki@rakka.fi

Samuli Urpilainen

Projektipäällikkö

044 277 8773

samuli.urpilainen@rakka.fi

Kirsi Kenraali

Yhtiöhallintopäällikkö

050 5531 800

kirsi.kenraali@rakka.fi

Petteri Kettunen

Talousjohtaja

044 0844 500

petteri.kettunen@rakka.fi

Timo Riekki

Hankekehitys

050 345 2535

timo.riekki@rakka.fi

Matias Suomela

Tuotantojohtaja

050 576 5978

matias.suomela@rakka.fi

Topias Päkkilä

Laskentainsinööri

050 571 3713

topias.pakkila@rakka.fi

Henri Riekki

Projekti-insinööri

050 439 3882

henri.riekki@rakka.fi