Meille töihin

Avoin työyhteisö

Rakka Asunnoilla toimitaan matalan hierarkian periaatteella. Jokainen meistä on enintään puhelun päässä ja soittaa saa. Kehitämme yhdessä ja teemme yhdessä. Kun tieto kulkee organisaatiossa ylös ja alas sekä sivuille, saadaan kaikkien osaaminen hyödynnettyä.

Meillä on vastuun ja vapauden kulttuuri. Olemme valmiita antamaan isoja kokonaisuuksia hoidettavaksi. Samalla kuitenkin odotamme asioiden valmistuvan aikataulussa ja varmistamme hyvällä raportointikäytännöllä, että niin käy. Uskomme hyvän ennakkovalmistelun olevan avain onnistuneisiin urakoihin.

Työntekijäedut

Työsuhde-edut rakka
Tarjoamme hyvän työkoneen, rakennussalan parhaimmat ohjelmistot sekä älypuhelin liittymällä. Lisäksi räätälöimme tarpeesi mukaan näytöt, kuulokkeet yms.
Työsuhde-edut rakka

Jokaiselle Rakka Asunnon työntekijälle tulee Smartum tilille kuukausittain verottajan sallimissa rajoissa liikunta- ja kulttuurirahaa. Voit itse valita mihin sen käytät.

Työsuhde-edut rakka
Käytössämme on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Voit siis sovittaa työaikaa ja -paikkaa pitkälti juuri sinun tarpeittesi mukaiseksi. Luonnollisesti työmaatoiminnassa joustot ovat rajallisempia.
Työsuhde-edut rakka
Rakka Asunnoilla tuore kahvi ja tee maitoineen ja sokereineen kuuluu työsuhde-etuihin. Aamun tuplaespresso tai iltapäivän cappuccino ovat niitä arjen pieniä iloja.
Työsuhde-edut rakka

Järjestämme isompia TYHY-päiviä kaksi kertaa vuodessa, jonka lisäksi järjestämme useita pienempiä tapahtumia ja tilaisuuksia joissa viettää aikaa yhdessä.

Työsuhde-edut rakka
Maksamme kilpailukykyistä palkkaa ja bonuksillekin on hyvällä työllä ollut tapana päästä.
Työsuhde-edut rakka
Tarjoamme sinulla mahdollisuutta kehittyä mm. koulutusten avulla. Erilaiset kurssit ja kirjat ovat asioita, joihin mielellämme osallistumme joko osittain tai kokonaan.
Työsuhde-edut rakka

Meillä on tutkitusti erinomainen työilmapiiri, hyvät lähiesimiehet ja omassa työssä onnistumisen mahdollistava toimintatapa. Henkilöstökyselyssä Rakan suosittelu työpaikkana sai NPS luvun 88!

Työsuhde-edut rakka
Rakka Asunnoilla olet vakuutettu tapaturmien varalta niin työaikana kuin myös vapaa-aikanakin. Jos jotain sattuu, niin ainakin hoito ja toimeentulo on turvattu!

Jätä avoin hakemus

Voit jättää avoimen hakemuksen tällä lomakkeella tai lähetä sähköpostia suoraan osoitteeseen
info@rakka.fi