Kirkkonummen Rakkakaari

As Oy Kirkkonummen Rakkakaari

Toinen Rakka Asuntojen huippukohde käynnistymässä Kirkkonummen Sundsbergiin, viereinen yhtiö Rakkapuisto jo rakenteilla ja lähes kokonaan myyty!

 

 

Kirkkonummen Sundsbergin kylää kutsutaan myös onnellisten kyläksi. Eikä syyttä. Hyvä asuminen syntyy arjen sujuvuudesta, luonnon läheisyydestä, turvallisuudesta, palveluista, kivoista naapureista ja aktiivisesta elämästä. Niistä on Kirkkonummen Sundsberg tehty.

 

Vetovoimainen Sundsberg tarjoaa sinulle ja perheellesi runsain mitoin hyvän elämän palikoita lähellä pääkaupunkiseutua. On lähikoulu, päiväkodit sekä Masalan palvelut ja junayhteydet. On rauhallinen ja helposti tutuksi tuleva asuinalue pikku metsiköineen ja koirapuistoineen sekä aamusta iltaan auki oleva K-market. On myös merellistä lähiluontoa uimarantoineen ja saunoineen, upeita rantakallioita, peikkometsä, kivoja kävelyreittejä sekä kulttuurimaiseman kaikuja Sundsbergin kartanon historiasta.

TILA

Valmis / loppuunmyyty

 

SIJAINTI

Sundetin puistotie 31, Kirkkonummi

 

VALMISTUU
02/2023

 

TYYPPI
Pari- ja rivitaloja

 

ASUNTOJA
21

 

LÄMMITYS
Kaukolämpö

Tutustu uuteen materiaaliesitteeseemme!

Muuta tietoa kohteesta

Oivaltava suunnittelu tuo asumiseen kodikasta toimivuutta, kun hukkaneliöt on minimoitu ja huonekalujen sijoittelu on helppoa. Laadukkaat materiaalit ovat arjen pientä luksusta.

 

Esimerkiksi saunaosastoissa on käytetty lasia ja tervaleppää, ja sisäportaiden askelmiin ja kaiteisiin on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja. Ennen rakentamisen aloittamista pääset halutessasi muutoinkin vaikuttamaan tulevan kotisi yksityiskohtiin ja materiaaleihin annetun lisä- ja muutostyöaikataulun mukaisesti.

 

Rakkakaaren asunnot on kytketty varmaan kaukolämpöön, ja vesikiertoinen lattialämmitys hellii varpaitasi. Sisustamista tai esteettistä silmääsi haittaavia lämpöpattereitakaan ei siis ole. ”Tänne muuttaa samanhenkistä väkeä, muun muassa lapsiperheitä, jotka haluavat asua lähellä luontoa.”

Ota yhteyttä myyntiimme ja löydetään yhdessä sinulle uusi koti

Ari vastaa Rakan asuntomyynnistä.
Jos etsit asuntoa, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Ari Degerstedt

Myyntijohtaja

010 340 7020
ari.degerstedt@rakka.fi