Helsingin Rakkaniitty

As Oy Helsingin Rakkaniitty

Asunto Oy Helsingin Rakkaniitty on laadukkaasti toteutettua täydennysrakentamista Pohjois-Haagassa sijaitsevalle Lassilan asuinalueelle.

 

Arvokas ja ajaton rivitalokokonaisuus, joka hyödyntää tontin ominaisuudet tehokkaasti. Rakennusten väleihin muodostuu luontevasti yksityisiä pihatiloja. Talot rytmittyvät tontin pohjoiseen laskevaan rinteeseen.

 

Lassilan alue on suosittu lapsiperheiden keskuudessa, ja alueella toimiikin useita päiväkoteja. Lassilan läheisyydessä on loistavat ulkoilumaastot: Keskuspuisto, Mätäjoen ympäristö ja Malminkartanon pellot. Keskuspuisto tarjoaa ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia ympäri vuoden. Liikkumiseen kannustaa myös Lassilan oma liikuntapuisto, joka on aivan Asunto Oy Helsingin Rakkaniityn vieressä. Liikuntapuistossa voi harrastaa lajeja monipuolisesti yleisurheilusta luisteluun ja palloilulajeihin.

TILA

Valmis / loppuunmyyty

 

PAIKKAKUNTA

Laurinniityntie 15, 00440 Helsinki

 

VALMISTUNUT
03/2021

 

TYYPPI
Rivitalo

 

ASUNTOJA
18

 

LÄMMITYS
Kaukolämpö

Tutustu uuteen materiaaliesitteeseemme!

Rakkaniitty

Lisätietoja

Lassilan alue kuuluu Pohjois-Haagan kaupunginosaan Länsi-Helsingissä. Pohjoisessa Lassilaa rajaa Kehä I, idässä raja kulkee Hämeenlinnan väylässä. Etelänaapurina on Etelä-Haaga. Lännessä Lassilan rajan määräävät Vihdintie ja Vantaanjoen uoma Mätäjoki.

 

Lassilan alueelle houkuttelevat myös hyvät kulkuyhteydet. Lassilassa sijaitsevalta Pohjois-Haagan rautatieasemalta pääsee Helsingin keskustaan varttitunnissa. Kehä I:n ja Vihdintien monet bussilinjat mahdollistavat matkanteon eri puolille pääkaupunkiseutua.

Ota yhteyttä myyntiimme ja löydetään yhdessä sinulle uusi koti

Ari vastaa Rakan asuntomyynnistä.
Jos etsit asuntoa, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Ari Degerstedt

Myyntijohtaja

010 340 7020
ari.degerstedt@rakka.fi