Espoon Ruusuketo

As Oy Espoon Ruusuketo

As Oy Espoon Ruusukedon myynti on alkanut! Lue lisää täältä… 
Yhtiö rakentuu erinomaiselle sijainnille Länsi-Espoon Kurttilaan osoitteeseen Kallionalustantie 2 –palveluiden, liikuntamahdollisuuksien ja hyvien kulkuyhteyksien läheisyyteen. Kohteessa on 14 tyylikästä paritaloasuntoa, aina kolmioista isompiin perheasuntoihin. Suunnittelussa on huomioitu erityisesti sujuvan arjen tarpeet sekä ekologisuus ja enegiatehokkuus.

As Oy Espoon Ruusuketo on tyylikäs arkkitehdin suunnittelema seitsemän paritalon kokonaisuus, jossa on yhteensä 14 saunallista maalämpökotia. Asuntojen koot vaihtelevat 71,0 m2 (3h+kt+s+var) ja 104,5 m2 (5h+kt+s+var) välillä. Kaikkien asuntojen yhteydessä on lämmin varastotila erillisellä sisäänkäynnillä. 

Ruusuketo tarjoaa hyvät edellytykset rauhalliseen arkeen. Paritalot sijaitsevat osin puistoon rajoittuvalla tontilla. Asunnoissa on iso terassi. Terassi jatkuu omalla nurmipihalla, jossa on mukava kesällä oleilla auringossa, ja oma rauha on taattu pihaa ympäröivän pensasaidan vuoksi.

Asunnon kauppahintaan kuuluu yksi oma nimetty autopaikka. Kaikilla autopaikoilla on valmiiksi asennettuna sähköauton latauspiste. Lisäksi myynnissä on eri osakkeilla autokatospaikkoja. 

Asuntojen pohjavaihtoehtoja on kolmea erilaista. Pohjaratkaisuihin on kiinnitetty erityistä huomiota ja ne on hiottu käytännöllisiksi kokemusten ja asiakkaiden toiveiden perusteella. Asunnot ovatkin toimivia ja käytännöllisiä, olitpa sitten missä elämänvaiheessa tahansa.

Paritalojen arvioitu valmistumisajankohta loppuvuosi 2024. 

TILA

Myynnissä

 

SIJAINTI

Kallionalustantie 2, Espoo

 

TYYPPI

Paritaloja

 

ASUNTOJA

14 kpl

 

TONTTI

Valinnainen vuorkatontti

Asunnot

Tutustu materiaaliesitteeseemme

Ota rohkeasti yhteyttä, niin neuvotellaan juuri Sinulle parhaiten sopivat edut ja ehdot!

Laita sähköpostia tai soita. Vastaan nopeasti – myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Ari Degerstedt

Myyntijohtaja

046 920 4236

ari.degerstedt@rakka.fi