Espoon Rakkarinne

As Oy Espoon Rakkarinne

Asunto Oy Espoon Rakkarinteeseen rakentuu moderneja puurakenteisia paritalokoteja Saunalahden merellisiin maisemiin. Näiden 1-tasoisten kotien tilaratkaisut ovat tehokkaita ja selkeitä. Isot ikkunat tekevät asunnoista avaria ja valoisia ja olohuone saa mukavan jatkeen aurinkoisesta terassista.

 

Varustetaso on hyvä, kalusteet tulevat keittiömaailman A La Carte-mallistosta ja asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin. Alueelta löytyvät niin kattavat peruspalvelut kuin monipuolinen luontokin aivan lähietäisyyksiltä. Espoon rantareitti tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun ja merelliseen tunnelmaan pääsee jo omalta terassilta.

 

Kulkuyhteydet Länsiväylän, Turun moottoritien ja Kehä III:n kautta ympäri pääkaupunkiseutua ovat hyvät ja Espoon julkinen liikenne kulkee myös kävelymatkan päässä.

TILA

Valmis / loppuunmyyty

 

PAIKKAKUNTA

Mustalahdentie 4, 02780 Espoo

 

VALMISTUNUT
10/2021

 

TYYPPI
Paritaloja

 

ASUNTOJA
10

 

LÄMMITYS
Kaukolämpö

Tutustu uuteen materiaaliesitteeseemme!

Kallvikinrinne Ilmakuva

Lisätietoja kohteesta

Saunalahti on kasvava ja kehittyvä alue eteläisessä Espoossa. Yhtiöön rakennetaan yhteensä 10 asuntoa kooltaan 60m², 75m² ja 89m².

 

Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihto. Lämmön lähteenä on kaukolämpö. Koulut, päiväkodit ja kaupat ovat kaikki lähietäisyydellä ja lyhyen ajomatkan päästä löytyy useita kauppakeskuksia, esimerkiksi Iso Omena metroaseman vieressä.

Ota yhteyttä myyntiimme ja löydetään yhdessä sinulle uusi koti

Ari vastaa Rakan asuntomyynnistä.
Jos etsit asuntoa, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Ari Degerstedt

Myyntijohtaja

010 340 7020
ari.degerstedt@rakka.fi