Espoon Letikonkuja 5

As Oy Espoon Letikonkuja

Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilän suunnittelemat upeat, arvokkuutta henkivät paritalot sijaitsevat vehreällä ja luontokeskeisellä asuinalueella golf-kentän välittömässä läheisyydessä.

Lähietäisyydellä ovat koulut ja päiväkodit. Hyvät liikenneyhteydet Kehä III -tielle mahdollistavat matkanteon ympäri pääkaupunkiseutua. Espoon linja-autot kulkevat kävelymatkan päästä. Taloyhtiöissä on yhteensä 1 erillistalo ja 4 paritaloasuntoa.

Asunnoissa on Topi-Keittiön kiintokalustus, sekä monipuolinen varustelu. Nämä asunnot lämpenevät maalämmöllä ja asumismukavuutta lisää vesikiertoinen lattialämmitys. Jokaiseen asuntoon kuuluu ulkovarasto.

*Arvomme joka viikko 100€ lahjakortin viikonlopun esittelyissä käyneiden kesken. Tervetuloa!*

TILA

Valmis

 

SIJAINTI

Letikonkuja 5, 02920 Espoo

 

TYYPPI

Paritaloja ja yksi erillistalo

 

ASUNTOJA
5

 

LÄMMITYS
Maalämpö

 

TONTTI

Valinnainen vuokratontti

Tutustu materiaaliesitteeseemme!

Tietoa kohteesta

Alueena Niipperi on lapsiperheiden suosima, rauhallinen ja luontokeskeinen asuinalue, jossa ihmisillä on tilaa elää ja hengittää metsän raikastamaa ilmaa.

Alue on erityisesti golffareiden suosiossa alueella sijaitsevan golf-viheriönsä ansiosta, mutta rauhallisuutensa ansiosta siellä viihtyvät lapsiperheiden lisäksi myös hieman iäkkäämpi väestö. Lähistöllä ovat K-Supermarket sekä Juvankartanon S-Market.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin neuvotellaan juuri Sinulle parhaiten sopivat edut ja ehdot!

Laita sähköpostia tai soita. Vastaan nopeasti – myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Ari Degerstedt

Myyntijohtaja

046 920 4236

ari.degerstedt@rakka.fi