Espoon Letikonkuja 8

As Oy Espoon Letikonkuja

Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilän suunnittelemat upeat, arvokkuutta henkivät paritalot sijaitsevat vehreällä ja luontokeskeisellä asuinalueella golf-kentän välittömässä läheisyydessä.

Lähietäisyydellä ovat koulut ja päiväkodit. Hyvät liikenneyhteydet Kehä III -tielle mahdollistavat matkanteon ympäri pääkaupunkiseutua. Espoon linja-autot kulkevat kävelymatkan päästä. Taloyhtiöissä on yhteensä 12 paritaloasuntoa.

Asunnoissa on laadukas Topi-Keittiön kiintokalustus, sekä monipuolinen varustelu. Nämä asunnot lämpenevät ulkopuolisen palveluntarjoajan kautta tulevalla maalämmöllä ja asumismukavuutta lisää vesikiertoinen lattialämmitys. Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa talon pintamateriaaleihin. Jokaiseen asuntoon kuuluu ulkovarasto.

TILA

Valmis / loppuunmyyty

 

SIJAINTI

Letikonkuja 8, 02920 Espoo

 

TYYPPI

Paritaloja

 

ASUNTOJA
12

 

LÄMMITYS
Maalämpö

Tutustu materiaaliesitteeseemme!

Tietoa kohteesta

Alueena Niipperi on lapsiperheiden suosima, rauhallinen ja luontokeskeinen asuinalue, jossa ihmisillä on tilaa elää ja hengittää metsän raikastamaa ilmaa. Alue on erityisesti golffareiden suosiossa alueella sijaitsevan golf-viheriönsä ansiosta, mutta rauhallisuutensa ansiosta siellä viihtyvät lapsiperheiden lisäksi myös hieman iäkkäämpi väestö.

Alueelta löytyy kaksi koulua sekä useita päiväkoteja. Kaupalliset palvelut tarjoaa alueen K-Supermarket sekä Juvankartanon S-Market.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin neuvotellaan
juuri Sinulle parhaiten sopivat edut ja ehdot!

Laita sähköpostia tai soita. Vastaan nopeasti – myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Ari Degerstedt

Myyntijohtaja

046 920 4236

ari.degerstedt@rakka.fi