Espoon Kuovinpesä

As Oy Espoon Kuovinpesä

Asunto Oy Espoon Kuovinpesästä Tillinmäestä löytyy asunto juuri sinun tarpeisiisi. Jos arvostat kompaktia käytännöllisyyttä, yhtiön yksitasoiset, parvelliset kolmiot ja neliöt yllättävät sinut avaruudellaan.

 

Korkea parvi on kuin ylimääräinen huone, jonka voit pyhittää juuri sellaiseen käyttöön kuin haluat: makuu- tai työtilaksi, lukusaliksi tai vaikka musiikin harrastamiseen. Parvi yhdessä alakerran korkeiden ikkunoiden kanssa tuovat olohuoneeseen ilmavuutta, joka houkuttelee viihtymään.

 

Kaksitasoiset kahden ja neljän huoneen asunnot puolestaan tarjoavat toimivat pohjaratkaisut, jotka on suunniteltu helpottamaan arkeasi. Iso, valoisa olohuone kutsuu viettämään aikaa ja puuhastelemaan keittiössä perheen ja ystävien kesken.

TILA

Valmis / loppuunmyyty

 

SIJAINTI

Suokulma 2, Espoo

 

VALMISTUNUT
10/2021

 

TYYPPI
Paritaloja

 

ASUNTOJA
12

 

LÄMMITYS
Kaukolämpö

Tutustu uuteen materiaaliesitteeseemme!

Tietoa kohteesta

Yhtiössä on 6 paritaloa, yhteensä 12 asuntoa. Yhtiö käyttää kaukolämpöä, ja lämmitys toteutetaan miellyttävällä, vesikiertoisella lattialämmityksellä ilman sisustamista haittaavia lämpöpattereita.

 

Tillinmäki on lapsiperheiden suosiossa, sillä alueella on kaksi päiväkotia sekä lähialueella koulut kaikille luokka-asteille. Saavutpa mistä suunnasta tahansa, matkan varrella on aina kauppa päivittäisiä ostoksia varten. Isommat kaupat löytyvät läheltä Saunalahdesta sekä Länsiväylän toiselta puolelta Kivenlahdesta. Luonnonläheinen Tilllinmäki tarjoaa maastoja ulkoiluun lähimetsistä Keskuspuiston laajoihin alueisiin. Espoonlahden urheilupuiston alueella on monipuoliset mahdollisuudet uimiseen, jäälajeihin, kuntoiluun ja palloiluun.

Ota yhteyttä myyntiimme ja löydetään yhdessä sinulle uusi koti

Ari vastaa Rakan asuntomyynnistä.
Jos etsit asuntoa, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Ari Degerstedt

Myyntijohtaja

010 340 7020
ari.degerstedt@rakka.fi