Espoon Kaskenpolttaja

As Oy Espoon Kaskenpolttaja

Asunto Oy Espoon Kaskenpolttaja on kadun päätytontille sijoittuva rivitaloyhtiö uudella asuinalueella Espoon Latokaskessa. Nämä ajattoman kauniit Jylkäs arkkitehtien suunnittelemat kodit ovat kaksitasoisia, puurakenteisia mutta pääosin tiiliverhoiltuja.

 

Yhtiön kuusi asuinrakennusta sijoittuvat tontin reunoille muodostaen viihtyisän oleskelualueen sisäpihalle ja tonttia reunustavat pitkälti metsät ja viheralueet. Isot ikkunat tuovat mukavasti avaruutta ja valoa näihin tehokkaisiin ja käytännöllisiin asuinneliöihin. Tulevan kodin pintamateriaaleihin on asiakkaan mahdollista vaikuttaa. Peruspalveluita ja mahtavia ulkoilumaastoja löytyy kattavasti tämän rauhallisen asuinalueen lähistöltä.

TILA

Valmis / loppuunmyyty

 

SIJAINTI

Laidunmaanraitti 7, Espoo

 

VALMISTUU
05/2022

 

TYYPPI
Rivitalo

 

ASUNTOJA
29

 

LÄMMITYS
Maalämpö

Tutustu uuteen materiaaliesitteeseemme!

As Oy Espoon kaskenpolttaja alue

Asuinalue

As Oy Kaskenpolttaja sijaitsee uudella asuinalueella joka kuuluu Espoon Latokaskeen. Latokaskessa on paljon pientaloasumista, jonka ansiosta alue on rauhallinen.

 

Alueelta on läheisen Länsiväylän kautta hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja lähin julkinen liikenne kulkee viereisestä Eestinkalliosta. Latokaskesta löytyy mm. ruokakaupat, useita päiväkoteja ja kaksi ala-astetta. Espoon keskuspuiston raikkaat ulkoilumaastot ovat vain pienen kävelymatkan päässä ja aivan Kaskenpolttajan viereen on suunnitteilla uusi urheilupuisto.

Ota yhteyttä myyntiimme ja löydetään yhdessä sinulle uusi koti

Ari vastaa Rakan asuntomyynnistä.
Jos etsit asuntoa, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Ari Degerstedt

Myyntijohtaja

010 340 7020
ari.degerstedt@rakka.fi