Antbackassa valmiin asunnon ensiesittely

Loppusiivottuja asuntoja esitellään vauhdilla edenneessä kohteessa

As Oy Kirkkonummen Antbackan työt ovat edenneet vauhdilla. 2-3.3.2024 Viikonloppuna esitelläänkin jo loppusiivottuja asuntoja ensikertaa 12:00-15:00 aikavälillä sekä lauantaina että sunnuntaina. Nyt viimeistään kannattaa tulla näytölle, sillä enää lopputulos ei jää arvailujen varaan ja valmiin asunnon ensiesittely tapahtuu vain kerran.

Valmistuva kohde on aina käyntikorttimme myös rakenteilla olevien ja lähtevien kohteiden osalta. Valmiista huoneistosta on helppo nähdä lopputuotteen laatu ja myös hahmottaa eri pohjaratkaisuja käytännössä. Asiantunteva myyntimme löytää vastaavat asuntopohjat ja osaa kertoa miltä osin ne eroavat rakenteilla tai vielä suunnitteilla olevien kohteiden vastaavista asunnoista niin materiaalivalintojen kuin pohjaratkaisujenkin osalta.

Tarkista Antbackan kohteen esittelyajat tästä linkistä. Ensiesittely on tietysti erinomainen syy tarjota mm. makkaraa ja munkkeja kaikille halukkaille, sillä meille tämä on aina erikoishetki.

Mies tarjoilemassa makkaroita perheelle työmaaesittelyllä

Halutessasi voit myös tutustua Antbackan kohteisiin Oikotie -ilmoituksien kautta ennen saapumista näytölle:

Vilauksia esiteltävistä asunnoista

Olemme lisänneet tähän kaksi 360 asteen kuvaa, joista saa hyvän kuvan asunnoista kuvan kohteen osalta. Joskus mittasuhteiden arviointi voi osoittautua hankalaksi 360 asteen kuvissa ja tilat voivat näyttää liian pieniltä ja toisaalta myös liian suurilta. Parasta on tietenkin tulla paikan päälle näkemään itse.

Matka valmiista asunnosta valmiiksi kohteeksi

Valmiista asunnoista on vielä matkaa valmiiksi kohteeksi. Seuraavassa kerromme merkittävimmät syyt siihen miksi näin on:

  1. Antbackan kokoisessa, 29 asunnon kohteessa, kaikki asunnot eivät valmistu yhtäaikaisesti. Töitä tehdään eri vaiheissa ja nyt on mahdollisuus nähdä ensimmäiset valmiit asunnot.
  2. Laadukas lopputulos edellyttää lisäksi huolellista luovutusprosessia, jossa asukkaat tarkistavat omat asuntonsa virheiden varalta, virheet korjataan ja asukkaat käyvät toteamassa ne korjatuiksi. Nollavirheluovutusta ei saavuteta luovutuksessa kiirehtimällä.
  3. Lumen sulaessa paljastuu vielä yksi ulkopuolinen syy, nimittäin ulkopuoli! Lopulliset pintojen muotoilut ja pihatyöt Antbackassa tehdään vasta keväällä sillä talvella niitä ei voi tehdä.

Antbackan kohden ilmasta käsin auringon noustessa. Ensiesittely valmiiden asuntojen kohdalta on vielä edessä.
Antbackan asunnot talvisen auringon noustessa.

Vielä on vapaita asuntoja

Tätä kirjoittaessa Antbackan asunnoista on myyty noin 2/3 osaa. Onneksi myynnit ovat täysin myytyjä A- ja C-taloja lukuunottamatta jakautuneet kohtuullisen tasaisesti, joten eri tarpeisiin soveltuvia pohjavaihtoehtoja on vielä runsaasti tarjolla. Yksiöitä tai kaksioita tässä perheasuntoyhtiössä ei kuitenkaan ole tarjolla.

Vinkkejä näytöllä kävijälle ja asunnon ostajalle

Mikäli harkitsen uudisasunnon ostamista Rakka Asunnoilta tai joltakin toiselta rakentajalta, on

  1. syytä käydä tutustumassa valmiiseen tuotteeseen eli asuntoon. Valitettavasti emme useinkaan pysty näyttämään jo asuinkäytössä olevia asuntoja, joten parasta on tulla käymään juuri valmistumassa olevassa kohteessa.
  2. Kiertellä lähialueita. Kannattaa tutustua kävellen lähimaastoon, josta olet asuntoa harkitsemassa. Onko välittömässä läheisyydessä ne asiat, joiden pitää juuri sinulle olla lähellä? Myös omat käytössä olevat kulkuneuvot tulee ehdottomasti huomioida. Liikutko julkisilla, pyöräillen tai autolla ja miten tarvittavat palvelut ovat käytössä olevillasi kulkuneuvoilla saatavilla? Nämä asiat kannattaa tarkistaa.
  3. Henkäile tunnelmaa. Koti ei ole pelkästään järjen asia. Sen tulee tuntua hyvältä ja sinulle sopivalta. Älä kiirehdi näytöllä ja aluetta katsellessasi vaan pyri havainnoimaan kaikkea avoimesti.

Tämän lyhyen listan lisäksi voit kiinnostuksen iskiessä tutustua myös pidempään asunnon ostajan muistilistaan. Lista on ehkä enemmän suunnattu käytetyn asunnon ostajille, mutta soveltuu monelta osin myös uuden asunnon ostajan avuksi.

Lisää luettavaa